Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Teuina o le la: teuina o malosiaga vevela

2024-03-08

O tekinolosi e mafai ona galue i le maualuga o le vevela, lea e i ai se aafiaga i le lelei o le fale atoa. O le teuina o masima a le laau e mafai ona teuina ai le vevela i le 600°C, ae o vaifofo masani e teu ai masima o loo faaaogaina e na o le 565°C lava e faagaoioi ai.”

Teuina o le sun02.jpg

O le aoga sili o le teuina o le vevela maualuga o le malosi o le la e mafai ona gaosia e tusa lava pe o se aso puaoa. E ui o le faasaienisi i tua atu o lenei ituaiga o teuina vevela e lavelave, o le faagasologa e faigofie lava. Muamua, e ave le masima mai se tane malulu e teu ai i le olo, lea e faamafanafanaina ai e le la i le masima liusuavai i le vevela mai le 290°C i le 565°C. Ona aoina lea o le masima i totonu o se tane vevela e teu ai mo le 12 - 16 itula. Pe a manaʻomia le eletise, tusa lava pe susulu le la, e mafai ona ave le masima liusuavai i se afi afi e faʻaosoina ai se uila afi.

I le mataupu faavae, e galue o se faatanoa vevela e pei o se tane vai vevela masani, ae o le teuina o masima e mafai ona taofia faalua le tele o le malosi o se teuina vai masani.

O le sola o se tasi lea o vaega autu o le laau, atiina ae e fetaui ma manaoga o le taamilosaga masima liusuavai.E ala i le faateleina o le vevela, o le anotusi o le malosi o le masima liusua faateleina foi, faaleleia le faiga o le vevela-i-eletise lelei. ma fa'aitiitia le tau atoa o le malosi.

O le mea e maua ai le la e taugofie ma o le tekinolosi saʻo mo le lumanaʻi, e le gata i laʻau lavelave lavelave, ae faʻapea foʻi i se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma faʻatoʻaga matagi ma laau photovoltaic.

E mafai ona galue masima liusuavai i le maualuga o le vevela, lea e i ai se aafiaga i le lelei o le laau atoa.

Teuina o le sun01.jpg

O le a manuia ai le tau. E le gata i lea, o le tuai ma le fou o loʻo sau atoa. I le lumanaʻi, o fausaga o loʻo i ai nei o fale eletise e faʻaaogaina ai le koale e mafai ona liua e avea ma nofoaga e teu ai masima e fafaga e fale eletise poʻo faʻatoʻaga matagi. "O le nofoaga sili lea e faʻatulagaina ai le lumanaʻi."